Mar 21, 2013

~my new republic cinta~

wah2..bukan main lagi hari nie..dua benda aku post kat blog nie..hari nie xberape busy kat office..al maklum lah..pekerja rajin macam aku nie selalu siap keje sebelom sampai masa..keje yang diperlukan cepat semua nya dah siap..so leh la berfoya2 sekejap..heheh..aishh!!hari tu janji nak post pasal my republic cinta kan??hehehe..nie picture yang sempat snap tampa pengetahuan hubby..dan dia jarang nak buka blog n baca blog aku..sure dia lambat tahu nieh..hehehe.okey..kat sini de beberape picture yang nak share dengan khalian semua..aku n hubby decided nak buat thema black n white (modern concept)..banyak lagi yang x siap..keadaan kewangan tidak mengizinkan..insyaallah..pelan2..bab kata satu kenalaan aku..kayuh pelan2..heheh

my simple ruang tamu..

aku nie sememangnya pengemar cermin..so kat umah memang banyak sangat cermin..oppsss..tiba2 yogi ada kat situ lak..xpakai baju lak tuh..eisss..rosak picture mama!!

simple pluster ceiling..eisss..ada citer disebaliknya..aku n hubby siap gaduh lagi pasal pluster celing nie..heheh..allhamdulillh..berjaya mengikut kemahuan aku jugak..

ruang makan..baru de meja makan je..setakat nie xde plan nak tambah2 ape..sebab ruang tersangat la kecik..just aku de beli painting je untuk digantung..nanti update kat blog later ye..


nie ruang basuh tangan sebelah meja makan..punya la bercinta nak cari sink ni..aku nk warna hitam n size kecik..last2 jumpa jugak kat kedai lama..harga macam mahal jugak tapi puas ati la sebab dapat jugak seperti yang diingini..


now move to mini office for hubby..yang nie hubby mintak nak deco sendiri..(katanya la)tapi last "mama rak nie nak gantung kat mana??lukisan nie nak letak mana??"umh2..sudahnya aku jugak yang deco kan..hehehe


okey!last sekali dapur!!nie ada adalah kawasan wanita..hak wanita..so kithen cabinet..susun atur semua ikut kemahuan aku..hubby tak masuk campur pun..hehehe..hubby saya sangat baik n senang diuruskan????heheh..stop!!sampai sini dulu..nanti aku update lain ye..mayb kat tingkat atas pulak..tu pun bila hubby bagi le..heheh..bye!!

4 comments:

  1. wow..kongom gojes menjelang raya ni...

    ReplyDelete
  2. bnyk kekurangan lagi nie..hehe

    ReplyDelete
  3. modern.. sangat menarik..
    insyaAllah, pasni mesti ada penambahan lagi kn..

    ReplyDelete